Publieke events

Publieke events organiseren

Bij de organisatie van publieke evenementen komt altijd erg veel kijken. Van het aanvragen van vergunningen tot aan de vele veiligheidseisen die gemeenten aan een festival stellen. Ook de promotie en marketing rond een publiekelijk evenement is complex en een vak apart.

Professionele ondersteuning

Organiseert u een festival, concert of ander openbaar evenement en zoekt u organisatorische ondersteuning, dan bent u bij van Hoof events aan het juiste adres. Wij hebben een helpende hand geboden bij een aantal grote en kleine evenementen, symposia, jubileumfeesten, dance-feesten, carnavalsfeest en promotionele activiteiten. Soms nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, maar vaak worden wij ook ingeschakeld om bij een bepaald onderdeel van de organisatie een helpende hand te bieden.

Vakgebied van Hoof Events

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen en afhandelen van vergunningen, marketing en promotie, boeken van artiesten, beveiligingsplan opstellen en uitvoeren, catering of uitvoerende productie? Van Hoof events heeft de kennis in huis en op elk vakgebeid kunnen wij u adviseren en ondersteunen.

Kieltjesbal 2003-2014

Kieltjesbal

G-Voetbalweekend 1995-2003

Gvoetbal

Super Santa Run

Santarun

It Geat on de Besterd

Itgeaton

WK IJshockey 2010

WKijshockey

Ladies verwenavond 2013

ZakelijkPlusladies

EK Korfbal 2010

Korfbal